Panairi dhe Konkursin Kombetar te Shoqerive te Nxenesve

Momentente nga konkursin kombetar te  shoqerive te nxenesve, shkolla jone u zgjodh në 23 shkollat me produktet me te mira.

11169919_922828931102194_7171123873468028598_n11112500_922121071172980_3244559884971486509_n 11150598_922829694435451_1126586603675814514_n 11164052_922126077839146_6713084272118253915_n

Vizita ne HEC-in e Ulzes

Klasa 11-te elektroteknike ne kuader te Praktikave Profesionale vizituan HEC-in e Ulzes. Me mbeshtetje te drejtorise se shkolles dhe drejtorise se OSSHE filiali Diber u be e mundur qe 15 nxenes te vizitonin ambientet e brendshme te hidrocentralit. Gjate gjithe kohes nje punojnes I hidrocentralit tregonte pajisjet e HEC-it,funksionin qe kane dhe nderhyrjet qe behen ne raste avarie.Nxenesit vizituan pjesen e turbinave,pjesen e gjeneratoreve,pjesen e sistemit te komandimit,digen si dhe nenstacionin e hidrocentralit.

DSCF6778 DSCF6784 DSCF6791 DSCF6809 DSCF6816 DSCF6817

22 PRILL 2015 DITA E TOKES

Me rastin e Dites se Tokes shkolla me mesme profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi, organizoj aktivitet me nxenesit e saj me teme: “Jo demtimit te mjedisit, per nje jete me te gjate dhe me te shendetshme”.

Në kuader te ketij aktiviteti u shperndane fletepalosje dhe u vendosen postera ne te gjithe qytetin e Peshkopise dhe u pastrua mjedisi rrethues i shkolles dhe dy lulishtet e lagjeve “Nazmi Rushiti” dhe “Gjok Doçi”, ku u realizua edhe lyerja me gelqere e IMG_3484

IMG_3497IMG_3498IMG_3539

KOMPANIA “DIAS”, SHKOLLA PROFESIONALE “NAZMI RUSHITI” PESHKOPI

Nxenesit e klases 12-b, Dega Ekonomi-Biznes nën udheheqjen e mesueses Majlinda Xhelili, do te marrin  pjese ne Panairin dhe Konkursin Kombetar te  Shoqerive te Nxenesve, qe do te organizohet ne dt. 16 prill 2015, ne ambientet e qendres tregtare TEG, ne Tirane, nga ora 10:00 – 18:00.

IMG_1103 IMG_1105 IMG_1106

 

Kete vit kompania “DIAS” ka zgjedhur produkte druri te cilat jane realizuar ne bashkepunim me nxenesit e deges se   Perpunim Druri me mesues Adriatik XHOLI

MATURA SHTETERORE 2015: PLOTESIMI I FORMULARIT A1&A1Z

Me date 31.03.2015 perfundoi plotesimi i formularit A1 dhe A1Z.

Me date 13.03.2015 u ngrit komisioni i matures shteterore  i perbere nga:

  1. Alma Selami              Kryetar
  2. Meleq Methasani       Anetar
  3. Albert Kojku               Anetar
  4. Njazi Elezi                  Anetar
  5. Teuta Qosja               Anetar

Gjate kesaj kohe u zhvilluan takime sensibilizuese me te gjithe maturantet e shkolles si dhe me prinderit e tyre, duke i njohur me udhezimet, rregulloren e provimit nga MAS si dhe menyren e plotesimit te formulareve A1 dhe A1Z.

  • Formularin A1 e plotesuan 100 nxenes
  • Formular A1Z plotesuan 33 nxenes

FullSizeRender_1

FullSizeRender  IMG_0169 IMG_0213 IMG_0567 IMG_0568 IMG_0570 IMG_0690